HR Group
Witamy w świecie hoteli HR Group w Polsce!
Vienna House Andel’s Lodz gości celebrytów od 10 lat
Łódź, 2 września 2019 – Vienna House Andel’s Lodz od 2009 r. jest rozpoznawalnym symbolem miasta, hotelem-galerią i ulubioną miejscówką gwiazd. Nocowało tu ponad 1,45 mln gości, wśród których byli m.in. Sting, Justin Bieber, Rihanna, Slash czy Depeche Mode. Postindustrialny design, oszklony basen i oryginalna kuchnia są wizytówką hotelu.
2019-09-03, 14:13
Weekend #BezPlastiku w Vienna House Amber Baltic Miedzyzdroje
Międzyzdroje, 17 czerwca 2019 – Vienna House Amber Baltic Miedzyzdroje dołączył do akcji Greenpeace Polska #BezPlastiku i walczy o czyste plaże i morze. W najbliższy weekend 20 i 21 lipca w specjalnej strefie przy hotelu będzie można połączyć przyjemne z pożytecznym – dobrze się bawić i dołożyć swoją cegiełkę do uprzątnięcia terenów nadmorskich.
2019-07-17, 12:08
Promowanie zrównoważonego rozwoju w Vienna House w Dzień Dziecka
Kolejny raz 1 czerwca Vienna House świętowała międzynarodowy Dzień Dziecka. Uczciła go rozmaitymi atrakcjami przygotowanymi dla dzieci gości i dzieci z okolicy. W tym roku tematem przewodnim był zrównoważony rozwój społeczny i ekologiczny.
2019-06-06, 14:38
Vienna House Andel’s Cracow zamienia się w galerię sztuki.
Fotografie najbardziej utalentowanych wschodzących fotografów pojawią się w Vienna House Andel’s Cracow już 31 maja 2019. Finałowa wystawa DEBUTS_2018 jest częścią Kraków Photo Fringe 2019 i można ją oglądać do 23 czerwca bezpłatnie 24/7.
2019-05-27, 11:35
Od 20 lat razem z Festiwalem Gwiazd
Vienna House Amber Baltic Miedzyzdroje od 1996 r. jest partnerem letniego Festiwalu w Międzyzdrojach. Hotel ponownie będzie w centrum wydarzeń – zamieni się w salę teatralną, ugości wielu celebrytów, przywita wielu ich fanów. W czwartek 30 czerwca w hotelu odbędzie się aukcja charytatywna grafik Zdzisława Beksińskiego.
2016-06-29, 11:47